Het totaalconcept van Postmus Vloertegels

Bij Postmus kunt u terecht voor tegels voor binnen en buiten. Wij zijn gespecialiseerd in keramische vloer- en wandtegels. De unieke eigenschappen van keramische tegels, zoals krasvast, slijtvast en maatvast, hebben gezorgd voor een enorme populariteit.

Met ons totaalconcept begeleiden wij u van oriëntatie tot levering en/of aanleg van een prachtige tegelvloer. Met onze 3D ontwerp service laten we u exact zien hoe het eindresultaat eruit komt te zien!
 

Oriëntatie in de showroom

Wanneer u op zoek bent naar tegels voor binnen of buiten wilt u deze natuurlijk zien en voelen. Wij hebben onze best gedaan de vloertegels zo optimaal mogelijk te fotograferen om u natuurlijke indruk te geven. Echter een tegel voelen en zien liggen in de showroom kamer is toch iets anders. Vandaar dat wij u graag uitnodigen in onze showroom, genaamd Villa Ceramica, in Valkenburg .

Wij hebben voor 2020 weer een aantal showkamers gecreëerd om u te inspireren zodat u zich een voorstelling kunt maken hoe dit in uw woning zou staan. De combinaties met meubels, licht inval en de diverse looks (betonlook, houtlook, natuursteen look én een neutrale look) zijn allemaal aanwezig. Naast de showroomkamers kunnen wij u op groot beeldscherm ons volledige assortiment vloertegels laten zien en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.
 

showroom van Postmus Vloertegels

oriënteren in de vloertegel showroom

Onze openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 9:00 - 17:30 en zaterdag van 9:00 - 16:30. Wij raden u aan een afspraak te maken zodat wij u kunnen inplannen en we samen direct aan de slag kunnen als u ons bezoekt. 
 

Afspraak en meten

Nadat u bij ons in de showroom bent geweest maken we een afspraak bij u thuis. We bekijken en beoordelen de huidige situatie en nemen de afmetingen op. We nemen uw woning alsmede terras en/of tuin op om een 3D ontwerp op schaal te kunnen maken.

Heeft u vragen tijdens deze afspraak of is er iets niet duidelijk stel ze gerust. Wij informeren u over het proces en de mogelijkheden. Maak ook uw wensen kenbaar, wij verwerken deze in het 3D ontwerp en de offerte.

 

3D Ontwerp en offerte


Op basis van alle informatie die we hebben verzameld wordt onze tekenaar ingeschakeld om een 3D ontwerp te maken van uw woning. Wanneer dit is afgerond nemen we contact met u op om het resultaat met u te bespreken.

Gezamenlijk nemen we ook de offerte door zodat u inzicht krijgt in de werkzaamheden en de kosten hiervan. Ons totaalconcept geeft u de mogelijkheid om geheel ontzorgt te worden. Van oriëntatie tot  3D ontwerp, levering en aanleg, bij Postmus verzorgen wij het gehele traject.

Hieronder enkele voorbeelden van een 3D ontwerp.
 

3D-ontwerp van binnenvloer


3D-ontwerp-binnenvloer

 

Levering en aanleg


In samenwerking met onze onderaannemers, zoals tegelzetters, kunnen wij u het gehele traject aanbieden waarin wij de regie houden. U heeft dus altijd ons als aanspreekpunt.

Onze onderaannemers zijn speciaal door ons geselecteerd, omdat we verwachten dat iedereen aan de Postmus-norm voldoet. Dit betekent dat ze niet alleen kennis van zaken hebben maar ook met u  meedenken en alles doen om u te ontzorgen.

Daarnaast bieden we ook de optie om te kiezen voor alleen het leveren van de tegels. Dit is voor ons geen enkel probleem, wij kunnen vanaf bepaalde ordergrootte de tegels gratis bij u bezorgen. Onze chauffeur zal er dan voor zorgen dat de tegels zo dichtbij mogelijk worden afgeleverd op uw adres.
 

aanleg van keramische tegels

aanleg van keramische tegels houtllok