Keramische vloertegels, voor buiten én binnen

Keramische tegels zijn onverminderd populair. De keramische tegel is al jaren de keuze van particulieren bij aanleg van een nieuw terras maar heeft nu ook zijn weg naar binnen gevonden. Over het hoe en waarom leggen wij u in dit artikel uit.
 

Keramische tegels voor buiten


De oorsprong van de populariteit van keramische vloertegels voor het terras ligt in het feit dat deze tegels op duurzame wijze worden geproduceerd en hierdoor niet schadelijk zijn voor het milieu, bijzonder weinig onderhoud nodig hebben en unieke producteigenschappen hebben. Denk hierbij aan krasvast, slijtvast en maatvast.
 

Keramische tegels voor binnen


De slijt- en krasvastheid van de keramische vloertegel heeft er met het steeds groter wordende productaanbod voor gezorgd dat de tegel ook steeds meer in huis wordt gebruikt. Gemak wordt steeds belangrijker en deze tegels hebben weinig onderhoud nodig. Daarnaast is de combinatie vloerverwarming met keramische vloertegels of keramisch parket echt ideaal.

We zien ook dat dezelfde vloertegel zowel binnen als buiten wordt gebruikt. Hiermee verlengt u de vloer in huis met de vloer buiten uw huis. Een eenduidige look die een groot deel van onze bezoekers aanspreekt. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een compleet andere look door gebruik te maken van verschillende keramische tegels voor binnen en buiten. Het mooie ervan is dat u slechts de look verandert maar de unieke producteigenschappen van keramische vloertegels behoudt!
 

Tip!
Bij Postmus Vloertegels vindt u een zeer uitgebreid assortiment keramische tegels voor binnen en buiten. In Villa Ceramica (onze showroom in Valkenburg) hebben wij kamers gecreëerd in diverse stijlen zoals betonlook, houtlook, natuursteen look e.d. zodat u met eigen ogen kan bekijken waar uw voorkeur naar uitgaat.

 

Keramische tegels voor alle soorten kamers


Of u nu keramische tegelvloer zoekt voor uw woon- of badkamer bij Postmus adviseren we u graag over de mogelijkheden en werken het graag voor u uit in een 3D ontwerp zodat u een goed beeld krijgt hoe de vloer er bij u thuis uitziet.

Wist u dat keramische vloertegels ook enorm geschikt zij voor de badkamer. Een groot deel van ons assortiment heeft de juiste stroefheid, waardoor u veilig op een vochtige keramische vloertegel kunt lopen. Tevens kunnen wij, door de diversiteit in maten, ook de wanden in uw badkamer betegelen. Dit heeft niet alleen het voordeel dat uw badkamer compleet in stijl kan worden gemaakt, maar ook voor het schoonmaken van de badkamer biedt dit een enorm voordeel. De tegels zijn namelijk makkelijk schoon te maken en behoud de kleur, ondanks de vochtige omgeving.

Wat betreft tegels voor op het toilet, zijn de combinaties bijna eindeloos. Of u nou een moderne of klassieke sfeer wilt. Zo kunt u diverse mozaïek combinaties gebruiken in uw vloertegels of kiezen voor de meer trendy houtstroken om een persoonlijke touch aan uw toilet te geven. 

Heeft u geen idee welke tegelvloer bij elkaar past? Of wilt u uw graag laten adviseren door onze vloertegels specialisten? Kom dan langs in onze vernieuwde showroom in Valkenburg! Ons adres is:


Showroom Valkenburg zh
Voorschoterweg 6a
2235 SH Valkenburg zh
Tel: 071 401 34 44