Onze werkwijze

Assortiment

U oriënteert zich op ons assortiment. In onze showrooms kunt u de eerste inzichten krijgen, wat er allemaal mogelijk voor binnen- of buitenvloer. Met deze kennis maakt u met ons een afspraak om uw toekomstige binnenvloer of tuin op te meten.

Meten = weten

Nadat wij een afspraak hebben gemaakt, komen wij bij u het huis of de tuin opmeten. Dit geeft ons direct een goede kijk van wat de mogelijkheden zijn binnen uw tuin. Daarop volgend zullen wij met u de eerste wensen doorspreken, zodat we bij de volgende stap ''het ontwerp'' een zo goed mogelijk beeld kunnen scheppen voor u.

3D ontwerp

Het ontwerp van uw tuin wordt gemaakt door onze ervaren huis- of tuintekenaars. In dit ontwerp komen uw wensen en onze adviezen samen in een 3D ontwerp, waardoor u bij het persoonlijke gesprek op de showroom een perfect beeld krijgt van alle mogelijkheden binnen uw nieuwe binnenvloer of tuin.

Persoonlijk gesprek

Het persoonlijke gesprek vindt plaats bij ons op de showroom, hier delen wij in samenwerking met de hovenier het 3D ontwerp, de mogelijkheden en de offerte. Wij vinden het belangrijk om hier open en transparant in communiceren met u, zodat u een specifiek inzicht krijgt van alle onderdelen in uw huis of tuin. Tevens is een nieuwe binnen- of buitenvloer geen investering over één nacht ijs, daarom geven we u waarbij nodig de bedenktijd om na te denken over onze offerte.

Aanleg

Wanneer u akkoord heeft gegeven aan de offerte, zullen onze vakbekwame en geselecteerde hoveniers of tefelzetters bij u de binnen- of buitenvloer op de schop nemen. Zodat het ontwerp tot in de puntjes naar de werkelijkheid gemaakt kan worden!