Wandtegels in de badkamer zijn de echte sfeermakers

De sfeer in de badkamer is voor velen van ons van groot belang. Een badkamer is toch de ruimte waar u de dag begint en waar u zich graag echt thuis wilt voelen. Naast het sanitair in uw badkamer wordt de sfeer met name bepaald door de keuze van vloer- en wandtegels.

Bij Postmus Vloertegels zijn we gespecialiseerd in keramische tegels. Keramische tegels voor vloeren en wanden. We bieden u een breed assortiment keramische tegels in verschillende stijlen zoals betonlook, houtlook, marmerlook en  natuursteen. Er zijn ontelbare combinaties te maken, in elke gewenste stijl en kleur. Hieronder een aantal sfeerfoto’s om u even een idee te geven.

keramische wandtegels voor in uw badkamer

Juist de wandtegels zorgen voor de sfeer in de badkamer. Kleur, materiaal en ontwerp zijn hierin essentieel. Kom langs in onze showroom in Valkenburg. Wij laten u graag verschillende voorbeelden zien om u niet alleen te inspireren maar ook te helpen te bepalen waar uw voorkeur nu echt naar uitgaat.


wandetegels zorgen voor sfeer in uw badkamer  

Keramische badkamertegels

Mede door de unieke eigenschappen van keramische tegels worden ze ook in de badkamer steeds meer gebruikt. Het zijn de meeste duurzame tegels en erg gemakkelijk in onderhoud. Geen wonder dat ze zo populair zijn. Ze zijn kras- en vlekbestendig, ook vuurbestendig en gemakkelijk schoon te maken. De tegels zijn bovendien geschikt om er vloerverwarming onder te leggen. Ideaal dus om het lekker aangenaam te maken in de badkamer.

keramische badkamertegels op de wand

Bij Postmus bieden we u een unieke collectie keramische vloer- en wandtegels voor de badkamer. Maak gebruik van ons totaal concept en wij ontzorgen u in het gehele traject van aankoop tot plaatsing. Met onze 3D ontwerpservice ziet u bovendien direct hoe uw badkamer er uit komt te zien!

Heeft u vragen over onze tegels voor de badkamer of wilt u langskomen voor een adviesgesprek neem dan contact met ons op via tel. 071 4013444, mail info@postmus-vloertegels.nl of ons contactformulier.