Piet Boon tegel collectie 2020

De tegelcollectie van Piet Boon is tot stand gekomen via Douglas & Jones. De combinatie van het creatieve handschrift van Studio Piet Boon met de ervaring van het produceren van kwaliteitstegels door Douglas & Jones zorgt voor een waanzinnige tegelcollectie. Vloer- en wandtegels voor binnen en ook tegels voor buiten.

Piet Boon Wand- en Vloertegels voor binnen en buiten

In dit artikel gaan we in op de wand- en vloertegels die binnen worden gebruikt. Tegels in verschillende lichte kleuren maar ook in diverse donkere kleuren. In totaal bestaat de collectie binnen tegels van Piet Boon uit 11 tegelseries . In dit artikel nemen we de onderstaande tegelseries onder de loep:

Blend Tile

BLEND Tile is een tijdloze wand- en vloertegel in groot formaat die binnen wordt gebruikt. De tegels zijn verkrijgbaar in de afmeting 120x120 cm en beschikbaar in de kleuren wit (beige), bruin en zwart. Op iedere wand en vloer zorgt deze tegel voor een elegant eindresultaat. Mede doordat ze goed zijn te combineren met de andere tegels uit de Piet Boon collectie. De toplaag is mat, slechts 6 mm dik maar zo sterk als steen. De keramische tegels zijn erg duurzaam en hebben weinig onderhoud nodig.

Pet Boon Blend Tile

Giant Tile

Net als de Blend Tile serie is de Giant Tile serie een tegel van een groot formaat. De Giant Tile serie is een wwand- en vloertegel verkrijgbaar in lichte kleuren van 120x120 cm. Deze tegel is van hoogwaardig keramiek kwaliteit en behoeft weinig onderhoud zoals de meeste keramische binnentegels. Ook deze tegel is slechts 6 mm dik maak bijzonder sterk.

Piet Boon Giant Tile

Black Tile

De Black Tile tegel is bij Postmus verkrijgbaar in de maten 20x20 en 80x80. Het zijn tijdloze wand- en vloertegels in zwarte kleuren. Dit zorgt ervoor dat het karakter van natuursteen duidelijk naar voren komt. De tegels hebben een dikte van 10 mm en zijn makkelijk te combineren met andere tegels uit de Piet Boon tegel collectie. 

Piet Boon Black Tile

Concrete Tile

De Concrete Tile tegel van Piet Boon by Douglas en Jones is bij Postmus verkrijgbaar in de maten 60x60  en 80x80 cm. De tegel is verkrijgbaar in zes kleuren, van licht  tot donker. Het zijn wand- en vloertegels die binnen wordt gebruikt om een tijdloze maar moderne sfeer te creëren. Ze hebben een matte toplaag en zijn gemaakt van hoogwaardig keramiek.  Ideaal dus in het onderhoud!

Pet Boon Concrete Tile

Wilt u meer weten over de tegels van Piet Boon by Douglas & Jones? Kom dan langs in onze showroom in Valkenburg (ZH) of neem even contact op met één van onze adviseurs via info@postmus-vloertegels.nl of 071 401 34 44.


Postmus Vloertegels
Showroom Valkenburg zh
Voorschoterweg 6a
2235 SH Valkenburg zh
Tel: 071 401 34 44
E: info@postmus-vloertegels.nl