Wandtegels

Er wordt steeds vaker gekozen voor keramische binnenvloeren. Deze tegels zijn makkelijk schoon te maken, onverslijtbaar en u heeft gegarandeerd jaren langs plezier van deze keramiekvloer. De keramische binnenvloeren worden geproduceerd in verschillende maten, kleuren en uitvoeringen. Postmus-vloertegels.nl heeft de nieuwste trends op de keramiekmarkt. In onze showroom kunt u verschillende kamers bezichtigen om de tegels in het echt te bewonderen.

Villa Cermica met de mooiste binnenvloeren & meer dan 30 showtuinen

Bezoek onze showroom

Valkenburg

OPENINGSTIJDEN

Ma t/m vr: 09.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 tot 16.30 uur
Zondag: Gesloten
   

Klantbeoordelingen

Schrijf een beoordeling ›
10

De keramiek binnentegels van Postmus
Hoogwaardige kwaliteit en uitstekende service, deze twee kernwaardes staan bij ons hoog in het vaandel. Zo selecteren wij de mooiste en beste keramische binnentegels voor u, zodat wij een zo uitgebreidt en divers mogelijk aanbod kunnen tonen.

Waarom keramiek tegels?
Een binnenvloer van keramiek is de trend van 2019. De reden waarom een keramische vloer zo opkomend is, is vrij simpel. Door zijn natuur echte uitstraling en onderhoudsarme kwaliteit, kunnen wij u garanderen dat deze vloer jaren lang meegaat.

Slijtvast
Door de wijze van produceren, onder zeer hoge drukpersing en het gebruik van porseleinaarde, zijn keramische tegels extreem compact. Deze extreme hardheid zorgt ervoor dat de tegels niet slijten.

Geen krassen
Door met uw stoel over betonnen of natuursteen terrastegels te schuiven, ontstaan vaak krassen op de tegels. Dit probleem ontstaat niet bij keramische tegels. Door de extreme hardheid, krijgt u nauwelijks krassen op de tegels.